Tosya’ya Yeni Savcılar, Hakim, Garnizon Komutanı ve Orman Müdürü Atandı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde görev yapan Ulusal Ajans muhabirleri ilçede yeni göreve başlayan Tosya İlçe Jandarma komutanı Teğmen Oğuzhan Dişçeken, Cumhuriyet Savcıları Ömer Kalaycı ile Ali Faruk Avcı ve Orman İşletme Müdürü Nejat Timur Uyanık’ı ziyaret etti.

Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu, TRT ve AA muhabiri Mehmet Ulusoylar ile DHA muhabiri Bünyamin Karacan ilk olarak Tosya İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Oğuzhan Dişçeken’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Tosya İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Dişçeken ilçemizde görev yapan ajans muhabirlerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Tosya Ulusal Ajans Muhabirleri bir sonraki ziyaretleri ilçemizde daha önce İşletme şefi olarak görev yapan şimdi ise İşletme Müdürü olarak atanan Orman İşletme Müdürü Nejat Timur Uyanık’a oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Orman İşletme Müdürü ‘’ Geçmiş yıllarda ilçede işletme şefi olarak görev yaptığı dönemlerde sizleri çok yakından tanıyorum. Başarılı bir şekilde uzun yıllardır basın olarak hizmet etmektesiniz. Orman İşletmesi olarak sizlerle koordineli bir şekilde çalışıp bilgi alışverişinde bulunacağız. Tekrardan ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Son olarak Tosya Adliye Sarayını ziyaret eden gazeteciler ilk olarak Hâkim Yusufcan Sezer, Muhsin Çabat, Gökhan Öcal’ı ziyaret etti. İlçede görev yapan Hakimler gazetecilerin ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Gazeteciler sonrasında ilçeye yeni atanan Cumhuriyet Savcıları Ömer Kalaycı ve Ali Faruk Avcı’yı ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

HABER METNİ     : (İHA) SEDAT AĞACIKOĞLU

FOTOĞRAFLAR    : (DHA) BÜNYAMİN KARACAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir