AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay Tosya’yı Ziyaret Etti.

Uluay, AK Parti Tosya İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Uluay, burada yaptığı konuşmada, Tosya’da gerçekleştirilen devlet yatırımlarından bahsetti.

Güzel bir seçim çalışması yaparak iyi bir  sonuç elde ettiklerini belirten Uluay, şunları kaydetti :

“ Allah’a şükürler olsun. Bununla ilgili hem teşekkür babında, hemde bu kısa süre vekilliğimizde yapmış olduğumuz projelerimizin kısa tanıtımı, hemde bir seçim sonrası hasbihal etmek amacıyla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Tosya ziyaretimizde yine diğer ilçelerde olduğu gibi bu süreçte Tosya’nın gözden kaçan eksiklikleri varsa bunları tamamlayalım. Genel itibariyle bu kısa sürede yaptıklarımızı kısmen de olsa anlatalım. Tosya’yı ziyaretimizin sebebi budur. Kastamonu zor bir coğrafya. Sık sık dile getiriyoruz, Kastamonu’nun yol ağı 11 bin kilometre. Tüm köylerimizin asgari  standardını sağlamış  durumdayız. Yeterlimi değil. Hiçbir zaman hizmet yeterli olmaz. Her hizmetin mutlaka daha iyisi vardır. En iyisini vermekle mükellefiz.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü de yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde Tosya’da hayata geçirilen çalışmalar ile yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcıların sorun ve sıkıntılarını direk milletvekili Ulay ve diğer yetkililere iletme imkanı bulacaklarını söyledi.

Ziyarette, AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşu, AK Parti Tosya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cınbar,  AK Parti Tosya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Musaoğlu, partililer ve vatandaşlar yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir