Tosya’da 11 Okulda Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Açıldı.

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçedeki 11 okulda destekleme ve yetiştirme kursları açıldı.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda  düzenlenen kursu ziyaret eden Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci,  burada yaptığı konuşmada, 4. sınıftan başlayarak 12. sınıfa kadar isteyen öğrencilerin destekleme ve yetiştirme kurslarına katılabileceğini söyledi.

1 Eylül’e kadar devam edecek olan kursların öğrenme kayıplarının giderilmesi amacıyla düzenlendiğini hatırlatan Demirci, şunları kaydetti :

“ Müdürlüğümüz tarafından, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Tosya İlkokulu,  Fen Lisesi ve Şehit Mustafa Kaymakcı Anadolu Lisesi’nde  matematik ve İngilizce derslerinden yaz okulu açılmıştır. Bunların yanında, Namık Kemal Ortaokulu, Tosya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Fen Lisesi, Mithat Boyner Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Mustafa Kaymakcı Anadolu Lisesi’nde ise  LGS ve YKS sınavlarına yönelik yaz destekleme ve yetiştirme kursları açtık. Fatih Ortaokulu ve Yavuz Sultan Selim Borsa İstanbul İlkokulumuzda da ilçe müftülüğü ile Tosya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu koordinesinde, değerlerle Kur’an-ı Kerim öğreniyorum  kursları açılmıştır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir