Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Kaza Geçirdi.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, kaza geçirdiğini bildirdi.

Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yüksek bir yerden düşerek kaza geçirdiğini, vücudunun bir çok yerinden yaralanmaların, sağ ayak bileğinde çatlak ve tendon kopmasının, sağ el bileğinde ve kuyruk sokumunda çatlağın, ayrıca kafa bölgesinde 4-5 bölgede dikişle iyileştirilebilecek derin yaraların meydana geldiğini bildirdi.

Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı ikinci açıklamada ise şunları kaydetti :”

KAVAKLIGİL AİLESİ KAMUOYU BİLGİSİ VE TEŞEKKÜR

Değerli Hemşehrilerim


Yaradan rabbime bize sunduğu her şeye binlerce şükrediyorum.


Malumunuz yaklaşık bir hafta önce talihsiz bir kaza geçirdim ve çeşitli hastanelerde tedaviler görerek evimde iyileşme sürecine geçtim.


Bu süreçte ve bundan sonraki belli bir süreçte telefon ve sosyal medya kullanamayacağım, arayıp ulaşamayan,mesaj atan ve bir şekilde ulaşmak ve yanımızda olduğunu, dularında olduğumuzu bildirmek isteyen hemşehrilerime çok teşekkür ediyor, cevap veremediğim içinde özür diliyorum.


Allahımın izniyle ve sizlerin dualarıyla en kısa süre içerisinde birlikte olacağımıza yürekten inanıyor, güzel günleri beraber geçireceğimiz için heyecanlanıyorum.


Dinlenme sürecimde anlayışınıza sığınarak bir müddet daha ziyaretçi kabul edemeyeceğimizi üzülerek söylemek istiyorum.


Dualarınızda bizede yer vermeniz ümidiyle
Arayarak yanımda olduğunu, geçmiş olsun dileklerini ileten Muhterem Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye , bizatihi evimize gelerek ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Ağabeyim Sayın Sadir Durmaz beyefendiye ve ilk günden bu güne yanımızdan ayrılmayan üzüntümüzü enderin şekilde yaşayan, adeta etrafımızda pervane olan dostlarımıza arkadaşlarımıza ve siz değerli hemşehrilerimize, hastanelerimizde gayretli ve özverili çalışmalarından ötürü sağlık çalışanlarımıza , doktorlarımıza, yardımcı hizmetler kadrosundaki arkadaşlarımıza, şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ayrı ayrı hepinizden razı olsun.
Bu vesile ile geçmiş kurban bayramınız kutluyor, sizlere rabbimden sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Sağlıcakla kalın…


Bu günlerde geçecek inşallah…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir