AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, Tosya’yı Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


Tunç, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ve beraberindekilerle birlikte parti binasında partililerle bir araya geldikten sonra, mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi.


Grup Başkanvekili Tunç, burada yaptığı konuşmada, kendisinin de Kastamonulu sayıldığını söyledi.
Kastamonu’da 6 yılının geçtiğini belirten Tunç, “ Kastamonu özellikle son 21 yılda ilçeleriyle beraber çok değişti, yatırım aldı. Yollar, kamu binaları, her alanda, eğitim sağlık yapılan hizmetleri inkar etmek mümkün değil. Kastamonu kadim bir şehir. Kastamonu’nun en büyük ilçesi de Tosya. Tosya olmadan Kastamonu’yu düşünmek mümkün değil. O nedenle biz AK Parti iktidarı olarak da Kastamonu’ya çok büyük önem verdiğimiz gibi Tosya ilçemize de çok önem verdiğimiz açık. Köhne kamu binalarının yerine yenilerini yaptık. Kastamonu – Tosya arası geldiğimiz o yol daha güzel olmazı lazım çünkü, yaparsa AK Parti yapar, Recep Tayyip Erdoğan bunu yapar diyoruz. Buna inancımız var.” dedi.


14 Mayıs’a çok az bir zaman kaldığını hatırlatan Tunç, şunları kaydetti : ” 2 haftamız var. 2 haftalık süre içerisinde milletimizle buluşmaya devam ediyoruz. 14 Mayıs önemli. Bunu sadece biz söylemiyoruz. Bütün seçimler önemli diyorduk ama, bunun çok daha önemli olduğunu yurt dışındaki gazetelerde yazmaya başladı. Diyorlar ki, 2023 yılındaki en önemli olaylardan biri Türkiye’de yapılacak seçimler. Türkiye’de milletimizin vereceği kararı bekliyorlar. Milletimiz bir karar verecek 14 Mayıs’ta. Ya geriye diyecek, ya ileriye diyecek. Başka alternatifi var mı.”


AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Mehmet Umur da birer konuşma yaparak, ilçede hayata geçirilen kamu yatırımları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra, 14 Mayıs’taki seçimin önemine değindiler.


Grup Başkanvekili Tunç, daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları da ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.


Ziyaretlerde, AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşuoğlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Şerafettin Çiçek ve Hüseyin Örü, Tosya eski Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cınbar, AK Parti Tosya Gençlik Kolları Başkanı Murat Musaoğlu, parti yöneticileri, partililer, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar da yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir