Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nden Tosyalı Hemşehrimiz İş İnsanı Osman Çalışkan’a Ziyaret.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) Başkanı Yusuf Varlık ve Başkan Yardımcısı  Mehmet Ulusoylar,  Ankara’da faaliyetlerini sürdüren, hem ulusal hemde uluslar arası platformda alanında birçok başarıya imza atan Tosyalı hemşehrimiz  iş insanı  Osman Çalışkan ve eşi Sibel Çalışkan’ı ziyaret etti.

İş yerinin toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Osman Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tosya ve Tosyalıların yararına  yapılan her türlü çalışmaya elinden geldiği kadar destek verdiğini belirten Çalışkan, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı Yusuf Varlık ise, burada yaptığı konuşmada, TGKD’nın kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dernek tanıtım çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Varlık, şunları kaydetti :

 “ Şehrimizin gelişerek kalkınmasına destek vermek amacıyla, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’mizin proje ekibi tarafından, konunun muhatabı vatandaşlar ile ekonomik değer üreten işletmelerin temsilcileriyle yapılan istişareler sonucu hazırladığımız raporları yetkili mercilere takdim ediyoruz. Bu çalışmalarımız esnasında, Tosya’nın yetiştirdiği değerleri de ziyaret ediyoruz. Her biri diğerinden değerli Tosyalı hemşehrilerimizi makamlarında veya çeşitli vesilelerle  bir araya gelerek, hal hatır sormayı, bu değerlerimizi  bilmeyenlere tanıtmayı, tanıyanlara ise bir kez daha hatırlatmayı da amaçlıyoruz. Bu vesileyle bizleri kabul etme nezaketi gösterdiğiniz için size ve değerli eşinize teşekkürlerimi sunarım. Gençlerimiz sizin gibi başarılı Tosyalı hemşehrilerimizi örnek alarak büyüyor. Sizin Tosya ve Tosyalılar için yaptıklarınızı herkes bilmekte ve takdir etmektedir. Başarılı çalışmalarınızın artarak devamını dilerim.”

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir