Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nden PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca’ya Ziyaret

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) heyeti, Tosyalı hemşehrimiz, PTT Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali İhsan Karaca’yı ziyaret etti.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Elektronik Mühendisi Sayın Aytunç Zafer Akça ve Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Sayın Temel Eken, PTT Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali İhsan Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan PTT Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali İhsan Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karaca, “ Bu tür oluşumların içerisinde, daha çok gençlerin ve yeni nesillerin yer almasını arzu ediyorum ve bundan da  mutluluk duyuyorum. Daha önce sivil toplum örgütlerinin çeşitli kademelerinde yer aldım. Benden destek istenebilecek konular olması halinde her zaman destek olacağımın bilinmesini isterim.  Şehre artı değer katacak projelerin hazırlanması ve nihayetlenmesi çok büyük önem arz etmektedir. Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ne çalışmalarında başarılar dilerim.” diye konuştu.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Akça ve Eken ise, burada yaptıkları konuşmalarda, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nin, ilçenin gelişerek kalkınmasına destek olmak amacıyla Tosya sevdalılarıyla  bir araya gelinerek kurulduğunu belirttiler.

Dernek ve dernek çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla heyetler halinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Akça ve Eken, “ Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid -19 salgını yüzünden insan sağlığı için gerekli tedbirlerin sıkı sıkıya alınması gerekmektedir. TGKD olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizlerde bu kapsamda alınan tedbirlere uymak adına heyetimizi mümkün olduğunca az kişiden oluşturuyoruz. İnşallah pandemi süreci bittiğinde sizi daha kalabalık  bir şekilde ziyaret ederiz ve sizin engin tecrübelerinizden yararlanma fırsatı buluruz. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği alilesinin selamlarını getirdik.” diye konuştular.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir