Özel Gereksinimli Öğrenciler Tosya’da Yıl Sonu Sergisi Açtı.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yıl sonu sergisi düzenlendi.

Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, serginin Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Tosya Mithat Boyner Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler ve öğretmenleri tarafından ortaklaşa hazırlandığını söyledi.

Yoğun bir emek harcanarak hazırlanan sergide öğrencilerin sanatsal yeteneklerinin ortaya konduğunu belirten Demirci, şunları kaydetti : “Özel eğitim öğrencilerimizin üstün gayretlerinden hepimiz çok ama çok etkilendik. Toplumda farkındalık oluşturmak için bu tür etkinliklerin düzenlenmesine önem veriyoruz. Katılımlarınız için sizlere ve serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Otlu tarafından sergide sergilenen el sanatları ve resimler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Sergiye, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir