Türk Kızılay Tosya Şubesinden Elazığ’daki Öğrencilere Kitap Yardımı

Türk Kızılay Tosya Şubesi Temsilcisi Süreyya Yağmur, Elazığ Palu Köklüce İlkokulu öğrencilerine hikaye kitabı hediye ettiklerini açıkladı.

Yağmur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Kızılay Tosya Şubesi gönüllülerine ulaşan bir uzman çavuştan Köklüce ilkokulu öğrencilerinin kitap ihtiyacı olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Türk Kızılay’ının ihtiyaç sahiplerine yiyecek ve giyecek yardımlarının yanı sıra eğitim öğretim faaliyetlerine de destek verdiğini belirten Yağmur, şunları kaydetti  :

“ Türk Kızılay’ı tarafından okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, pantolon, kazak gibi giyeceklerin yanında çok sayıda öğrenciye de kırtasiye yardımı yapılmaktadır. Bizlerde bu kapsamda, bize ulaşan yardım talebini karşılamak için bazıları hiç kullanılmamış olan hikaye kitaplarını kolileyerek Elazığ Palu Köklüce İlkokulu’na ulaştırdık. Öğrenciler kitapları alınca çok mutlu olmuşlar. Teşekkür videosu çekerek bizlere gönderdiler.  Onların mutluluğu Türk Kızılay’ının ne kadar önemli bir görevi yerine getirdiğini bizlere bir defa daha hatırlattı. Daha çok çocuğa ve ihtiyaç  sahibi vatandaşlara ulaşmak için bağışçılarımızdan bize daha çok destek olmalarını rica ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir