Tosya’da Toplu Sünnet Şöleni Düzenlendi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenen şölenle 100 çocuk sünnet ettirildi. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in makam arabası sünnet çocukları için sünnet arabası oldu.

Tosya Belediyesince iş adamı Fazıl Ateş’in katkılarıyla düzenlenen toplu sünnet şöleni, Üçolukları Milli Parkında yapıldı.

Şölen kapsamında düzenlenen programda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yaptığı konuşmada, insanların hep birlikte bir arada olduğu bir organizasyon tertip etmekten  mutluluk duyduğunu söyledi.

Bu şölen sayesinde çocukların ve ailelerin mutlu olduğunu belirten Kavaklıgil, şunları kaydetti :

“Bu organizasyonda emeği geçen hayır sahibimiz, kültür müdürlüğümüz, belediye personelimiz ve kıymetli mesai arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Ben her zaman şuna inanmışımdır. Bir şehirde çocuklar mutlu ise, o şehirde aileler mutlu ve o şehir mutludur. Çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok kıymetli. Tabiri caiz ise, erkekliğe ilk adımlarını attılar. Bizde buna şahitlik etmekten, onların aileleriyle birlikte bu anı yaşamaktan gerçekten çok mutluyuz. Ailelerimize bu çocuklar inşallah hayırlı birer evlat olurlar. Memleketlerine birer hayırlı evlat olurlar. Bundan sonraki yaşantılarında da gönüllerince bir hayat sürmelerini Rabbimden diliyorum.”

Mehteran takımının gösterisinin ardından plaket töreni düzenlendi. Yapılan duanın ardından program sona erdi.

Yerel sanatçıların sahne aldığı şölende, çocuklar için sihirbaz gösterileri sahnelendi ve sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

1 ton pirinç ve etten yapılan etli pilav, 500 kilogram  un helvası ile 10 bin adet ayran vatandaşlara ikram edildi.

Şölene, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal,  Baro İlçe Temsilcisi Av. Erdoğan Güven, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, CHP Tosya İlçe Başkanı Tuğçe Sayan Kefeli, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı Osman Kibar, protokol üyeleri ve  vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir