Belediye Başkanı Kavaklıgil, Çalışmaları Denetledi.

Geçirdiği kaza sonucu yaralanan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, tedavi sürecini tamamlayarak görevine başladı ve belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Kavaklıgil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçeye yeni yapılacak olan yeşil alanları mahalle sakinleriyle  birlikte planladıklarını belirtti.

Söz verdikleri gibi Çatma ve Hocaimat Mahallelerine  yeşil alanlar yapacaklarını anlatan Kavaklıgil, şunları kaydetti : 

“Yeşil yaşam alanları oluşturarak Tosya’mızın hizmetine sunarken aynı zamanda üretken belediyecilik anlayışı ile parklarımızda ihtiyaç duyulan tüm üretimlerimizi belediyemiz bünyesinde yapıyoruz. Son yapılan planlama ile ayrıca önümüzdeki süreçte hizmete açacağımız 5 yeni park projesi için de tüm hazırlıklar tamamlandı. Ara vermeden, hız kesmeden şehrimiz için kalıcı hizmetler ortaya koymaya devam ediyoruz. Kent merkezimizin en önemli mesire alanları arasında yer alan öçolukların genişletilmesi için belediyemiz bünyesinde faaliyetlerine devam eden Konstrüksiyon Atölyemizde tüm şehir mobilyaları üretiliyor.”

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yaklaşık 2 hafta önce yüksekten düşerek yaralanmış, sağ ayak bileğimde çatlak ve tendon kopması, sağ el bileğinde ve kuyruk sokumunda çatlak, ayrıca kafa bölgesinde 4-5 bölgede dikişle iyileştirilebilecek derin yaralar meydana gelmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir