Milliyetçi Hareket Partisi Tosya Yeni ilçe Başkan ve Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Yapılan görev değişikliği nedeniyle yeni görev tevdii edilen MHP Tosya ilçe Başkan ve Yönetim Kurulu, il başkanı Sayın Emin ÇINAR ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin geniş katılımları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin ÇINAR ve yönetimi, Belediye Başkanımız Volkan KAVAKLIGİL’i makamında ziyaret ederek programına başladı. Daha sonra MHP İlçe binasında yapılan toplantıya iştirak etti.

Kur’an-ı Kerim tilâveti ve dualarla açılan toplantı, İlçe Başkanı Suat BAZLAMAÇCI’nın konuşmaları ile başladı. Başkan BAZLAMAÇCI; hizmet yarışında gerçekleşen bayrak değişiminde kendileri ve yönetim kuruluna bu görevi lâyık gören başta MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof.Dr.Edip Semih YALÇIN beyefendi, İl Başkanı Sayın Emin ÇINAR beyefendiye teşekkürlerini sundu. Bu kutsal dâvada bu güne kadar hizmet vermiş başkan ve yönetim kurullarından âhirete irtihâl edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler dileyerek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Volkan KAVAKLIGİL yaptığı konuşmada insanımızın MHP ve kendisine göstermiş olduğu teveccühe lâyık olabilmek için gece/gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Halka hizmetin Hakk’ka hizmet olduğu bilinciyle yaptıkları çalışmalar ile sadece günümüz için değil çocuklarımız/torunlarımıza bırakacağımız bir Tosya için gayret ettiklerini; bu gayretlerinin ekip çalışması ile daha da ileriye götüreceklerini söyledi. Bu aşamada yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

MHP İl Başkanı Emin ÇINAR, yapılan görev değişikliği nedeniyle yeni görev alan Başkan Suat BAZLAMAÇCI’ya ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek söze başladı. Görevi devreden önceki ilçe başkanı Mustafa Dündar ÖZURGANCI ve yönetiminde görev almış dâva arkadaşlarına da teşekkür etti.

Yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine devam etti. Konuşmasında: “Tosya’nın Kastamonu bölgesinde ayrı bir yeri olduğu, bunu geçmiş dönemlerde hizmet verenlerle birlikte halen görevde olan Belediye Başkanı Volkan KAVAKLIGİL ve ekibinin gayret ve çalışmalarla elde edilen başarı ile gurur duyuyoruz. Bu gayret ve çalışmalarının artarak devam edeceği ve insanımızın hayalinde dahi olmayan hizmetlere kavuşacağına inanıyoruz.

2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine de odaklanmamız gerekmektedir. Zira Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin göstermiş olduğu hedef olan, hiç bir menfâat beklentisi olmadan, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin temin ve tesisi için bilâ bedel oluşturulan CUMHUR İTTİFAKI ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tekrar bu seçimi kazanması için çalışmamız gerekmektedir. Bu düşüncelerle yapılan çalışmalar ve hizmetlerde Cumhur İttifakına en ufak bir zarar vermemeye çalışıyoruz. Bu ittifakın bileşenlerinden de aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyorum” dedi.

MHP İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Volkan KAVAKLIGİL’in ekibi ile seçimde kendilerine Tosyalıların göstermiş olduğu teveccühe lâyık olduklarını görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Bu başarılı çalışmaların öncelikle 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakına ve Milliyetçi Hareket Partisine artarak çoğalan teveccüh ve destek olarak karşılık bulacağını söyledi.

.

HABER METNİ : MHP Tosya İlçe Başkanlığı Facebook Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir