Ülkücü Şehitler Tosya’da Kabirleri Başında Anıldı

MHP Tosya İlçe Başkanımız Mustafa Dündar Özurgancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Mola, Belediye Meclis Üyelerimiz Ülkü Ocakları Tosya İlçe Başkanımız Veysel Baş ve partililerimiz ile birlikte ülkücü şehitler kabirleri başında dualarla anıldı.

Başkan Özurgancı, 12 Eylül 1980 darbesinin yıldönümünde yaptığı açıklamada, Bu ülke için canını veren aziz şehitler ile kutsal davaları uğruna can veren ülkücü şehitleri hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. 

Özurgancı, şunları kaydetti : “Ülkücülerin 5 bin kere can verse de bir gün olsun ebed müddet diye bildiğimiz devletimize sırt dönmemiştir. Eğer ki devletini ve vatanını sevmek suçsa ülkücülerin, tek suçu budur. Tarih Ülkücü hareketi vatan sevdalıları diye yazacaktır. Ülkücü hareket ve onun şerefli mensupları, Mete Han’dan, Osman Gazi’den, Mustafa Kemal Atatürk’ten, Başbuğ Alparslan Türkeş’ten ve Liderimiz Devlet Bahçeli den aldığı bayrağı asla yere düşürmeyecektir.  Bu vesileyle başta ülkücü şehitlerimiz olmak üzere Türklük için ve Türk Devleti için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir