Tosya TV yayın hayatına başladı

Tosya merkez ve köylerinde çekilen videoların yayınlanacağı www.tosyatv.com yayın hayatına başladı.

.

Kastamonu’nun Tosya ilçesi, köyleriyle birlikte yaklaşık 40 bin nüfusa sahip bir şehir. İlçede ikamet edenlerin yanısıra, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve dünyanın başka başka bölgelerinde  binlerce Tosyalı hayatını idame ettirmektedir. Gurbette veya Tosya’da yaşayan Tosyalıların, uzaklarda yaşayan eş dost ve akrabalarından görüntülü haber alabilmesi amacıyla ortak bir platform oluşturabilmek için www.tosyatv.com sitesini kurduk.

.

Sitemizde canlı yayında yapılabilmektedir. Tosya’da yaşanan, trafik kazası, yangın veya başka güncel olayların videoları istenildiği takdirde gönderenlerin ismiyle veya isim gizli kalmak şartıyla yayınlanacaktır. Tosya’da veya Tosyalıların yaşadığı bölgelerde açık oturumlar düzenlenecektir. Tosyalıların katılacağı veya Tosya’nın sorunlarının tartışılacağı bu canlı yayınlara vatandaşlar anında katılarak görüş ve isteklerini dile getirebilecektir.

.

Düzenlenecek canlı yayınlarla ve Tosyalıların gönderdiği görüntülerle, Tosya’nın tarihi ve  kültürel zenginlikleri tanıtılarak, ilçeye değer katmak için çalışmalar yapılacaktır.

.

Sizden çektiğiniz videoların www.tosyatv.com sitesinde yayınlanmasını isterseniz, adınız, soyadınız ve çektiğiniz görüntünün www.tosyatv.com sitesinde yayınlanması için gereken iznin verildiğine dair imzalı bir yazının fotoğrafını, 0 544 711 30 57 numaralı Tosya TV İhbar Hattına göndermeniz yeterli olacaktır.

.

Gönderdiğiniz görüntüler, editörlerimiz tarafından incelendikten ve yayınlanmaya değer olduğuna karar verildikten sonra, belirli bir sıra halinde aşağıda linkini verdiğimiz  TOSYA TV  Youtube kanalında, https://www.youtube.com/channel/UCDONtRAVh1JLk6i7DmH47aA?view_as=subscriber  ve www.tosyatv.com sitesinde yayınlanacaktır.  Bu yayınlar aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızda da yayınlanacaktır.

.

TOSYA TV  YOUTUBE KANALININ LİNKİ AŞAĞIDADIR https://www.youtube.com/channel/UCDONtRAVh1JLk6i7DmH47aA?view_as=subscriber

.

ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM….

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir