Başkan Yusuf Varlık’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) Başkanı Yusuf Varlık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Varlık, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 98’inci yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Bu şanlı zaferle, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini sağlamlaştırdığını ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu kanıtladığını belirten Başkan Varlık, şunları kaydetti :

“ Vatanımızın düşman işgalinden tamamen kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Milletimizin tüm imkânsızlıklarına rağmen vatanseverliği sayesinde kazanılan bir zaferdir. Bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Milletimiz, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümünü kutluyorum.”

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir